este o structura de economie sociala (Work Integration Social Entreprises – WISE), un magazin online non-profit dedicat imbunatatirii semnificative a calitatii vietii persoanelor cu sindromul Down si a celor cu tulburari de spectru autist, prin redirectionarea sumelor incasate catre FUNDATIA MANA DE LUCRU.

Artelier Mana de Lucru este un magazin online ce lupta pentru o societate incluziva, o societate care sa dea sansa la o viata normala persoanelor cu sindrom Down si tulburari de spectru autist. Astfel, in cadrul Artelier isi desfasoara activitatea un numar de trei tineri cu sindrom Down, proveniti dintre membrii Fundatiei Mana de Lucru.Membrii Fundatiei Mana de Lucru au posibilitatea, in mare parte datorita succesului acestui magazin online, sa participe la competitii sportive nationale si internationale, sa se deplaseze in tabere educationale, sa urmeze diferite forme de terapie, si sa beneficieze, in orice situatie, de sprijinul neconditionat al echipei noastre. Tinerii nostrii au deja in palmares un numar mare de medalii obtinute la diferite concursuri: inot, atletism, dans, pictura etc, cat si la competitii sportive de prestigiu, precum Special Olympics World Game Los Angeles 2015. Mai mult, Fundatia Mana de Lucru ofera terapie prin sport, terapie ocupationala, logopedie, terapie ABA si tratament kinetic, precum si tratament stomatologic persoanelor cu nevoi speciale. Artelier este un magazin online non-profit ce nu are niciun fel de afilieri si intentii politice sau religioase.

Totalitatea veniturilor realizate sunt utilizate in scop caritabil, astfel ca prin achizitionarea produselor din acest magazin online, ai parte de o dubla implinire: satisfactia unor cumparaturi de inalta calitate si bucuria de a oferi o donatie catre persoane aflate in nevoie.