ANDREEA
ANDREEA

Salut! Sunt Andreea! M-am nascut  pe 11.09.1996 si am 19 ani. Sunt o tanara vesela si comunicativa, imprastii numai bucurie in jurul meu. Iubesc viata si pe prietenii mei. Sunt o adolescenta rebela care vrea sa invinga greutatile si prejudecatile. Pentru mine fiecare zi este o provocare! Imi place foarte mult muzica si dansul, iar sportul ma trezeste la viata. Ador tenisul, gimnastica si inotul. Ma mandresc cu medaliile obtinute la concursurile organizate de Special Olympics Romania si cu participarea mea la Summit-ul de Tineret ,,GENERATIE UNIFCATA” unde am reprezentat pe tinerii cu dizabilitati din Bucuresti. Haideti  sa creem noi punti de legatura impreuna cu voi!!!

BOGDAN
BOGDAN

Ionut-Bogdan s-a născut in 6 Septembrie 1984 la București , intr-o familie iubitoare, care l-a așteptat multă vreme. Diagnosticul doctorilor n-a fost prea imbucurator: se părea ca erau multe probleme de sanatate printre care si întârziere mentala. Cu toate acestea este un copil bun si ascultator care, deși nu vorbește, iti va arata din privirea lui calda cand se bucura, cum ar fi, de exemplu, atunci cand marchează un gol sau cand asculta muzica preferata. Este mare amator de muzica de petrecere, dansand alaturi de prieteni cu mare drag, oricand are ocazia. Mama este cea care, cu multa rabdare, ii sta alaturi in permanenta, ajutandu-l sa se îmbrace, sa manance, insotindu-l mereu, fie la drumetii, fie la competițiile sportive. Bogdan iubeste spectacolele de revista si de opereta, iar atunci cand se plictiseste rasfoieste reviste de automobilistica, in căutarea mașinii visate.

LUCIANA
LUCIANA

Luciana s-a născut fiind un copil foarte dorit. Inca de la naștere ni s-a spus ca are unele probleme de sanatate, ne-am confruntat cu diagnostice asociate, totul părea foarte complicat si greu, insa ea este o luptătoare si….uite asa Luciana a crescut, s-a dezvoltat, acest lucru fiind posibil mai ales pentru ca a fost si este voluntară in toate activitățile desfășurate: gimnastica medicală, scolarizare. A fost colega cu George, pe care-l indrageste foarte tare, si impreuna au descifrat tainele scrisului si ale cititului. Acum Luciana are 23 de ani( de fapt ii va împlini pe 23 Septembrie) si este o tânara căreia ii place sa danseze, sa ajute si sa fie in compania celor de vârsta ei. De curand a inceput sa se antreneze si e foarte mandra de prima medalie de aur obținută cu echipa de fotbal. Este grijulie fata de cei din jur, mereu ai un ajutor de nadejde in ea, si mai ales manifesta calm si înțelegere.

GEORGE
GEORGE
Victor George, un tânăr bland, asemanator zilei frumoase, calde si insorite de Octombrie  in care a venit pe lume( 9 Octombrie 1989). Este credincios si sensibil, curtenitor cu fetele, lumea il prezinta ca pe un „adevarat  gentleman”, mostenindu-l pe tata. Este copilul care imprastie in jur bunatate, un adevarat impaciuitor, atent si respectuos, iubitor de oameni mari si mici, de muzica si dans. Iubeste sport-ul , pe care, deși un pic mai lent, il face cu seriozitate dar mai ales cu multă daruire. George e ca pestele in apa, adorând  sa inoate. De asemenea, iubeste gimnastica, fotbalul, baschetul, participand la nenumărate competiții organizate de Fundatia Special Olympics, in tara si in străinătate( China, Germania, Austria). Roadele muncii sale nu au întârziat sa apară, aducandu-i lumina in ochi, zambet pe buze si bucurie in suflet. Este un adevarat invingător si o binecuvantare pentru cei dragi.
RALUCA
RALUCA

Raluca, o tanara adorabila, pe al carei chip se oglindeste frumusetea sufletului, este zvelta ca o caprioara. S-a născut la Bucuresti in 6 Aprilie 1994. Iubeste florile, poate la fel de mult ca si pe Beauty, catelul ei drag, asa ca o veți vedea mereu culegand flori, inconjurandu-se de parfumul lor si oferindu-le celor dragi. Este  foarte curioasa din fire, bucurandu-se mereu de lucrurile noi descoperite, precum un copil. Raluca are un simt de orientare foarte bine dezvoltat astfel ca nu se pierde niciodata in drumetiile pe care adora sa le faca, găsind mereu drumul de intoarcere. Ii place mult gimnastica, apa, sa inoate, si, de asemenea, sa construiască castele de nisip. Nu-i de mirare ca este o adevarata campioana a puzzel-urilor, avand  o colectie impresionanta de tablouri realizate de ea, unele chiar de sute de piese. Câți dintre noi am avea priceperea si rabdarea ei?! De asemenea, se poate lauda cu multe medalii câștigate la diverse competiții sportive. Asemenea unui copil care nu știe sa minta, sentimentele ei sunt foarte sincere si profunde. Vei simți imediat daca te-a indragit sau nu.

MOHAMAD
MOHAMAD

Mohamad ma numesc si am 25 de ani. M-am născut in Iran, iar de 14 ani Romania este cea de-a doua mea patrie. Am avut șansa de a cunoaște popoare, culturi  si traditii diferite. Pasii evolutiei mele au fost pași mici, mama fiindu-mi in fiecare secunda alaturi, incurajandu-ma, sprijinindu-ma, plangand si răzand . Acum sunt cel mai bun! Sunt fericit si-i multumesc  in fiecare secunda a vieții mele lui Dumnezeu pentru bunavointa Sa. Am participat la numeroase activități sportive: baschet, ski, gimnastica, inot, fotbal. Sunt si un dansator foarte bun si iubesc muzica. La fiecare activitătate sportiva am câștigat medalii si locuri fruntase. Impreuna cu colegii mei am participat la competițiile organizate de Special Olympics in Germania si Austria. Mama a fost cea care m-a ajutat sa ma descurc singur atat in activitățile casnice, cat si in cele din afara, spunandu-mi mereu ca sunt bărbatul casei. Sunt optimist, am multi prieteni pe care ii consider familia mea.