Ciprian Stanciu,
CEO

Leonard Craciun,
Vice-Presedinte

Cu o vasta experienta in miscarea ONG din Romania, inca din 1990 activeaza ca sustinator al arealelor salbatice si al dreptului la un mediu curat. In prezent este Vice-Presedinte al Fundatiei Mana de Lucru si ecolog la Green-Art Mana de Lucru. Este pasionat de fotografie si handcrafting in cupru.

Radu Lazar,
Psiholog

A terminat in 2008 Universitatea de Arte, sectia Foto-Video si Proscesare Computerizata a Imaginii, in 2011 Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie, iar in 2013 masteratul in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. Este, in momentul de fata, psihologul Fundatiei Mana de Lucru si psihoterapeut practicant in cabinetul propriu. In timpul liber se reintoarce la pasiunile mai vechi, fotografia si grafica digitala.

Cristian Jianu,
Assistant Coordinator

A terminat in 2014 Liceul de Arte Braila, sectia Arhitectura, Arte ambientale si Design iar in prezent este student la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, in cadrul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole incepand din anul 2014. Detine peste 2 ani de experienta in cadrul ONG-urilor in domeniul Fundraising. Este pasionat de muzica si arhitectura.